A Télapó Villamosa


Ho-ho-hó, felszállás a Mikulás Villamosára!

Ez a szeleburdi Rudolf addig ügyeskedett, hogy idén is sikerült neki szerezni egy villamost, amely a vásár teljes időtartama alatt közlekedik. És ez nem is akármilyen villamos, hisz olyan díszes, akár egy karácsonyfa! És nemcsak díszes, hanem izgága is: november 27. és december 30. között minden nap odavissza járkál a 101-es vonalán, a Bucsony/Bucin-vonatállomás útvonalon!

Bármikor a nap bármely szakaszában tehet túrát.
Az útvonal megegyezik a 101-es útvonalával, a megállókra vonatkozó tudnivalókat itt találjátok .

És ez nem minden.

December 5-től karácsonyig a Mikulás személyesen is felszáll a villamosra. Hogyhogy? Hát ebben is Rudolf a ludas, addig rágta a szegény Mikulás fülét, hogy “az emberek ilyen kedvesek, a vásár olyan szép, és hogy a gyerekek milyen szépen éneklik a karácsonyi dalokat” , míg a jóságos öregúr be nem adta a derekát és meg nem ígérte, hogy eljön Kolozsvárra, s el sem megy innen karácsonyig.

Jó, hát nem villamosozik egész nap, csak délutánonként 4 és 7 között, mert a Házikójában is dolga akad, pihenne és társasozna ő is egy kicsit, no meg a vásárt is körbejárná, ha már ennyi érdekes tennivaló akad ott. De villamosozás közben meghallgatja a kívánságokat, és útitársainak édességeket osztogat.

Úgyhogy irány a villamos, de ne tolakodjatok! - A Mikulásnak van elég ideje és édesség is akada a tarsolyában mindenki számára!

A villamost a Raiffeisen Bank üzemelteti. Köszönjük szépen a segítségüket.

16:00
Gara

Bucium
16:30

17:00
Gara

Bucium
17:30

18:00
Gara

Bucium
18:30

19:00
Gara
se retrage la Depou