Termeni și Condiții

Intenții: SC Bigtime Group, prin site-ul www.familionuldecraciun.ro, are ca obiectiv informarea vizitatorilor cu privire la evenimentele și activitățile care au loc sub contextul Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca. Acestea cuprind informații referitoare la:

1. Programul concertelor, activităților și evenimentelor din cadrul Târgului de Crăciun Cluj-Napoca.
2. Informații despre artiști, sponsori, organizatori, parteneri, colaboratori. De asemenea, informații despre concerte, evenimente, ateliere, campanii CSR, proiecte care au loc în cadrul Târgului de Crăciun și organizatorii acestora.
3. Istoricul edițiilor trecute ale Târgului de Crăciun Cluj-Napoca.

Fotografii: Site-ul www.familionuldecraciun.ro își rezervă dreptul de a face publice fotografii realizate în cadrul Târgului de Crăciun. Fie că este vorba despre persoane fizice, fie că despre comercianți, artiști, SC Bigtime Group are dreptul de a utiliza fotografiile în scopul informării.

Campanii CSR: În cazul campaniilor de responsabilizare socială (CSR), SC Bigtime Group are dreptul de a face publice informații cu privire la persoanele beneficiare și la asociațiile prin intermediul cărora au loc aceste acțiuni, sub acorduri consemnate de către toate părțile aflate în cauză. Toate informațiile care ajung pe site-ul www.familionuldecraciun.ro dispun de politici de confidențialitate.

SC Bigtime Group își rezervă dreptul de a aduce completări și/sau modificări ale Termenilor și condițiilor site-ului www.familionuldecraciun.ro .

Scrieți-ne cu încredere. Pentru sugestii, întrebări, reclamații, ne găsiți la datele de contact de aici sau la sediul nostru din Cluj-Napoca, Strada Țebei nr 13.

Termenii și condițiile au rol contractual între părți. Acceptarea Termenilor și condițiilor reprezintă acordul dumneavoastră pentru preluarea datelor personale. Dacă doriți să nu apăreți în baza noastră de date, vă rugăm să ne înștiințați la adresa de email: marketing@familionuldecraciun.ro .