Micoolásjáték


Kis és nagy vakmerők! Figyelem! Figyelem!

Egy meglehetősen játékos kihívással készültünk számotokra: fel kell, fedezzétek a Karácsonyi Vásár titkait.


  1. 1­es számú támpont a küldetéspapírt a Ketyereházikónál vehetitek át. Hol van a Ketyereházikó? Nahát, nahát. Úgy tűnik, hogy a detektívmunka már el is kezdődött!
  2. 2­es számú támpont A lajstromon szereplő összes találós kérdést meg kell fejtenetek. Hogy hol találjátok a megoldásokat? Hát, a vásárban, természetesen.
  3. 3­as számú támpont A kihívásoknak is eleget kell tenni. Ne gondoljátok, hogy nem látunk benneteket, koboldjaink szolgálatban állnak, árgus szemekkel és hegyezett fülekkel figyelnek benneteket mindenütt!

Befejeztétek, megoldottátok, eleget tettetek a küldetésnek? Nagyszerű! Ügyesek vagytok!
Dobjátok be a küldetéspapírt a Ketyereházikó urnájába (ne felejtsétek el kitölteni a hátoldalán található űrlapot adataitokkal). Karácsony napján az a meglepetés érhet, hogy ti nyertétek meg azt a kiruccanást, amelyre a teljes pereputtyot magatokkal vihetitek. Akkor se szomorkodjatok, ha nem ti nyertétek meg a fődíjat, mert sok­sok forró csokival, teával és borral, vásárlási utalvánnyal vagy édességgel vigasztalódhattok!

Nyomozásra fel!


A verseny szabályzatát itt , la Ketyereházikóban találjátok, kinyomtatva, de elektronikus formában, a Facebookoldalunkon is elérhető, a jegyzeteknél.