Jo'cool de Crăciun


Temerari mici și mari, atențiune, atențiune!

Avem o provocare cât se poate de jucăușă pentru voi: trebuie sa descoperiți misterele Târgului de Crăciun!


  1. Indiciul 1 Punctul de unde ridicați foaia de misiune este Căsuța Chițibușuri. Unde e Căsuța Chițibușuri? Se pare că activitatea de detectiv a început deja.
  2. Indiciul 2 Toate, dar absolut toate ghicitorile de pe fișă trebuie rezolvate. Unde găsiți răspunsurile? Păi, în Târg.
  3. Indiciul 3 Provocările trebuie îndeplinite, la rândul lor. Să nu vă gândiți că nu vă vedem, avem elfi care stau cu ochii larg deschiși și cu urechile ciulite peste tot!

Terminat, rezolvat, încheiat misiunea? Foarte bine! Bravo!
Depuneți fișa de misiune (nu uitați să vă completați datele pe verso) în urna de la Căsuța Chițibușuri, iar de Crăciun, s-ar putea să primiți o super vacanță la Disneyland de la Nivea, o vacanță pentru tot familionul la Mera Resort, un city break la Turist Șuior, vouchere de shopping de la Iulius Mall, sticle de vin de la Murfatlar, ciocolată caldă și ceai de la Xperience Caffe, dulciuri și vouchere de la Bianco Milano.

Spor la investigat!

Jo’COOL de Crăciun este oferit de Nivea


Regulamentul de concurs îl găsiți aici, la Căsuța Chițibușuri, în format tipărit, pe pagina noastră de Facebook, la secțiunea Notes/Note, în format electronic.