A Koboldok Versenyfutása

Mi az a KoLOHOLd?

A KoLOHOLd egy olyan kobold, aki a vásáron hivatalosan elfogadott korzózó sebességhez képest 50%­kal nagyobb, vagyis óránkénti 5 kilométeres sebességgel száguld.

Az összes KoLOHOLd jelentkezzen a futóverseny startvonalánál, mert ezáltal még néhány jó cselekedetet a tarsolyunkban tudhatunk, így, karácsony előtt.

December 21-én 18 órától kuncogás, taps és jókedv közepette indul az 1,5 kilométeres futam keresztül a központi parkon.

Az "egyéni verseny" futói kétszer mennek az útvonalon.

Van egy meglepetésünk is számotokra : idén a kisKoLOHOLDokkal együtt futhat az egész pereputty a Családos futamban! A pereputtyoknak csak egyszer kell lefutniuk az útvonalat.

Arra kérünk minden futót, hogy az alkalomhoz illő öltözékben, Mikulás vagy kobold jelmezben jelenjen meg a startvonalnál. De ugyanolyan nagy szeretettel várjuk a rénszarvasokat, a jávorszarvasokat, az ajándékdobozokat, a karácsonyfa gömböket, vagy a fenyőfákat, akik megméretkeznének a futóversenyen. A karácsonyi fényekbe öltözött versenyzőket kiemelten értékeljük!

A futócsomag egy 50 lejes hozzájárulásért cserébe vehető át, a befolyó összegeket pedig a Beard Brothers beardmobiljára fordítjuk. Ez az első olyan szociális jellegű projekt Romániában, amely a mozgáskorlátozottak számára biztosít igényeiknek megfelelő szállítási eszközt. Emellett egy szociális mentőautó üzemeltetésére is fordítunk a bevételből, amely egészségügyi szolgáltatásokat, szociális ellátást, és jogi tanácsadást biztosít az elszigetelt településeken élők, vagy társadalmilag leszakadó közösségek számára.

Program

18.00 óra CSALÁD FUTÁSA
18:30 óra MAGÁNYOS FUTÁS
19.00 óra UTÁNUNK A DÍJÖZÖN
December 21, a színpad melletti házikóban 15 és 17:30 óra között. A futócsomagok átadása és pótlistás iratkozások

Részletek az eseményről, a futóverseny szabályzatáról és a beiratkozásról itt .

Az eseményt a kolozsvári Karácsonyi Vásár szervezi a Runners Clubbal illetve Kolozsvár önkormányzatával partnerségben, a Visit Cluj és a Coca­Cola támogatásával.