Crosul Speedirușilor

Ce e un SPEEDiruș ?

Un SPEEDiruș este un spiriduș care se deplasează cu o viteză cu cel puțin 50% mai mare decât viteza oficială de croazieră acceptată în Târgul de Crăciun, adică 5 kilometri pe oră.

Toți SPEEDirușii sunt convocați la Cros, ca să mai adunăm câteva fapte bune înainte de Crăciun!

În 21 decembrie, de la ora 18:00, vom avea de parcurs, în chiote de veselie și aplauze, un traseu de 1,5 kilometri prin Parcul Central.

Alergătorii de la proba individuală parcurg traseul de două ori.

Avem și o surpriză pentru voi : anul acesta, puteți alerga împreună cu miniSPEEDirușii voștri în cadrul probei Family!
Familioanele parcurg traseul o singură dată.

Ținutele recomandate sunt cele de Moș Crăciun sau spiriduș, însă sunt bineveniți și renii, elanii, cutiile de cadouri, globurile sau brazii care doresc să alerge la cros. Instalațiile luminoase la purtător primesc un plus de apreciere!

Kit-ul de alergător presupune o donație de 50 de lei, iar fondurile obținute după finalizarea dintre proiectele lor, și anume pentru beard mobile, primul proiect social de acest fel din România, care are scopul de a pune la dispoziția persoanelor cu dizabilități o metodă de transport adecvată nevoilor lor, și pentru ambulanța socială, un vehicul echipat să ofere servicii medicale, asistență socială și consultanță juridică românilor care locuiesc în zone rurale izolate sau comunități cu risc de marginalizare.

Program

ORA 18:00 START ALERGARE FAMILY
ORA 18:30 START ALERGARE INDIVIDUAL
ORA 19:00 PREMIERE
21 decembrie, la Casino în Parcul Central, în intervalul 15:00 - 17:30 PREDARE KITURI ȘI ÎNSCRIERI SUPLIMENTARE, ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE

Mai multe detalii despre eveniment, regulamentul de concurs și modul în care vă puteți înscrie găsiți aici .

Evenimentul este organizat de Târgul de Crăciun Cluj-Napoca , împreună cu Runners Club și Primăria și Consiliului Local Cluj-Napoca (Municipiul Cluj-Napoca) , cu sprijinul Visit Cluj și Coca-Cola.