Câștigă o vacanță la Paris cu #PortretDeFamilion

Ei bine, ce spuneți de așa surpriză din partea noastră? Cine vrea să câștige o un city-break la Paris?

Vă explicăm aici, ce trebuie să faceți ca să participați la concurs.

După cum bine știți, tematica anului acesta a târgului nostru este #portretdefamilion. Ne dorim mult să știm cine sunteți, să vă facem portrete, să vă cunoaștem mai bine, să vă aflăm poveștile. Așa că, vă invităm să folosiți acest hashtag oficial și să ne spuneți care este povestea familionului vostru. Vrem să vă vedem pe toți: cu cățel, purcel, prieteni, bunici, unchi, mătuși, părinți, frați, surori.

Așadar, pe lângă faptul că ne împrietenim și povestea voastră devine celebră peste noapte, toate fotografiile publice de pe Instagram și Facebook care au hashtagul #portretdefamilion intră automat în cursa pentru o vacanță la Paris cu toate cheltuielile de cazare și deplasare acoperite pentru Cu cheltuielile de cazare și deplasare acoperite (în limita precizată în regulamentul de pe site).

Pe scurt, aceștia ar fi pașii pe care trebuie să îi parcurgi:

1 – faci o fotografie care să corespundă temei Crăciunului și să sugereze ideea de #portretdefamilion

2 – postezi fotografia pe profilul personal de Facebook sau Instagram folosind hashtag-ul #portretdefamilion în textul postării

3 – te asiguri că postarea respectivă este publică (ca să o putem vedea și noi)

Toate fotografiile validate în concurs (adică cele care respectă complet mecanismul) sunt supuse jurizării și câștigă fotografia cu cel mai mare punctaj. Juriul este format din fotografii oficiali ai Târgului de Crăciun Cluj-Napoca, iar criteriile după care vor acorda punctajele sunt încadrarea în temă, compoziție, originalitate.

Fotografia poate fi un portret, o emoție, un detaliu, ori o imagine în care să surprinzi o atmosferă specifică. Aceasta nu trebuie să fie realizată doar în Cluj-Napoca, însă e musai să ai disponibilitatea de a ridica premiul personal din Piața Unirii (Cluj-Napoca, RO) dacă ești ales câștigător, într-un interval de maximum 48 de ore de la desemnare. Concursul se desfășoară în perioada 27 noiembrie – 17 decembrie 2017. Găsești detalii și regulamentul complet pe pagina de Facebook a Târgului de Crăciun și pe site-ul oficial: www.familiondecraciun.ro/portretdefamilon.

Așadar, care-i cel mai frumos #portretdefamilion din țară? 🙂