Globurilioane

de | dec. 12, 2017

Avem cam aceleași globuri în fiecare an, de când ne știm mici copii. Ba chiar unii dintre noi am păstrat “bomboanele de brad” pe post de globuri. Cert e că dacă nici nu ne-am gândit dacă vrem sau nu ceva nou, că ne-am obișnuit cu ale noastre podoabe de împodobit. Ei bine, cum ar fi să avem fix globul care ne place? Să aibă culoarea și modelul pe care și-l dorește fiecare membru, de la mic la mare?

Globuri colorate de toate mărimile, suspendate în fața geamului. Un stand plin ochi de minunății decorate manual, chiar aici, la o aruncătură de băț, în Florești. Ca o adevărată familie a lui Moș Crăciun, Tibi și soția sa au început pregătirile pentru Târg cu un an înainte. Tibi poate sufla 50-60 de globuri pe zi, iar de pictat, cam 20. Fiecare strat de culoare trebuie lăsat la uscat separat, deci cu cât vedeți oameni de zăpadă sau pisici mai colorate, cu atât a durat mai mult crearea acelui glob. Găsiți și variantele „lacrimă” pentru cei care căutați un strop de amintiri din copilărie.

Dacă vă doriți un brad personalizat din cap până-n picioare și vreți să sprijiniți o afacere locală de familie, căsuța Globurilion e destinația voastră la Târgul de Crăciun. Puteți să-i întrebați și să le cereți: un nume, un animal preferat, o plantă care vă amintește de Crăciunul familionului vostru.