CONCURS – Pe patine-n gașcă, băutura-i pleașcă

de | dec. 17, 2017

Hei, voi, oameni frumoși, mulți și colorați, vrem să vă dăm o veste bună!

Știm că vă place să patinați, v-am văzut des anul acesta dansând lin pe gheața din jurul statuii lui Matei. Mai știm și că vă vedem mereu râzând la glumele prietenilor care vă-nsoțesc și – un lucru știm cert- sunt mulți tare! Ne bucurăm de bucuria voastră, motiv pentru care nu putem să nu vă răsplătim pentru că umpleți patinoarul de voie bună.

Bine, lăsăm suspansul la o parte și vă zicem la ce ne-am gândit:

  • Haideți cu minim 10 prieteni patinatori la un program de patinoar,  în perioada 13 decembrie – 31 decembrie 2017, între orele 09:00 – 15:00 (de luni până vineri), la patinoarul din Piața Unirii;
  • Formulați frumos într-un mail de înscriere la concurs următoarele: numele, adresa de email și preferința de băutură (vin fiert sau ceai) a fiecărui prieten pe care vă puteți baza că vi se alătură la o tură de patinoar + data și ora la care vă decideți de comun acord să participați. După ce e gata mailul, adăugați la destinatar adresa de e-mail patinoar@familiondecraciun.ro și apăsați magicul click;
  • Desigur, ultimul pas constă în pașii voștri până la patinoarul din Piață, pregătiți cu toții de o oră și jumătate de patinat. În pauză, vă așteptăm cu toate cele (minim) 10 băuturi calde, câte una pentru fiecare.

Atenție la neatenție! Ca să fim cu toții siguri că puteți beneficia de băuturi calde, e important:

  • Să primim doar un singur mail de înscriere/ grup de prieteni patinatori.
  • Să fie prezenți toți prietenii participanți atât în mail, cât și la programul de patinoar (da, fix aceiași; știm că aveți mulți prieteni și, ca în orice grup numeros, unii dintre ei se răzgândesc repede, însă dacă grupul din mail nu este prezent integral, sub aceleași nume, la patinoar, nu vă putem oferi băuturile, oricât de mult ne-am dori).

Pentru participare, citirea Regulamentului de concurs este obligatorie.

Ne vedem în Piață?

Șwuuu-Șwuuuuu!