CONCURS – #InstaChristmasStory

de | dec. 17, 2017

Pentru că ne-ați urmărit fiecare pas, fiecare postare și poveste pe care am spus-o pe pagina de Instagram a Târgului de Crăciun Cluj-Napoca (http://instagram.com/TarguldeCraciunCluj), știți deja că v-am pregătit o surpriză.

În perioada 9 decembrie – 20  decembrie 2017 (cu o pauză în perioada 14,15,16 decembrie pe motiv de doliu național), veți regăsi în story-urile noastre o serie de cuvinte pe care, vă promitem, nu le rețineți degeaba. Spre finalul concursului, alăturați toate cuvintele într-o frază completă și ne-o formulați printr-un reply la ultimul nostru story, alături de capturile tuturor story-urilor (pentru validare). E simplu și distractiv, iar compensația este pe măsură, zicem noi: un City Break în Veneția, alături de (aproape) toată familia, în valoare de 1 000 euro!

Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți, live, în prezența echipei de organizare, în data de 20 decembrie 2017, la ora  21:00.

Atenție la neatenție! Ca să ne asigurăm că șansele să vă bucurați de o excursie în Veneția sunt mari, e important să:

  • Aveți toate, dar absolut toate capturile story-urilor noastre;
  • În cazul în care sunteți fericitul câștigător, premiul se ridică personal, pe baza cardului de identitate, din Piața Unirii, în termen de maxim 48 de ore de la data anunțului oficial de ridicare al premiului.

Pentru participare, citirea Regulamentului de concurs este obligatorie.

Ne vedem pe Instagram!