Ceramică și cutiuțe muzicale

de | dec. 12, 2017

Povestea standului „Cutiuța muzicală” e compusă din două părți: Blue Petal cu partea de ceramică și cei cu cutiuțele muzicale. Le luăm pe rând.

Despre Blue Petal știm că au început cu un cuptor mic de ceramică, moștenit de la socri. Și, așa cum viața ne aduce uneori provocări pe care nici nu știm dacă le putem duce, Zsolt și Szidi au primit o comandă uriașă de terminat într-un timp aproape imposibil. După ducerea la bun sfârșit a comenzii și 4 ani mai târziu, atelierul e astăzi un mic business care crește de la an la an cu produse și tehnici noi.

Din 2016, au început să experimenteze pictura pe Kaolin, diferită de orice altă pictură și cu rezultate foarte plăcute ochilor. Iubitori de povești frumoase, animale și natură, firea visătoare a lui Zsolt și Szidi se regăsește în toate creațiile lor.

Standul lor vă așteaptă cu decorațiuni de brad, broșe, cercei, magneți, căni, vaze, toate în culori prietenoase și cu personaje drăguțe, perfecte să vă însoțească acasă. În plus față de lutul Kaolin, celor de la Blue Petal le place să lucreze și în lână, croșetând animale sau Moși Crăciuni de toate mărimile.

Cei cu minunatele Cutiuțe Muzicale completează foarte bine creațiile Blue Petal cu daruri muzicale, în cutii personalizate din lemn, într-un joc foarte frumos de texturi naturale și sunete de muzică clasică. Așadar, oricare variantă vă place mai mult, o puteți găsi la Cutiuța Muzicală, chiar dacă doar vreți să vă încântați ochii și urechile.