Globurilioane

de | Dec 12, 2017

Avem cam aceleași globuri în fiecare an, de când ne știm mici copii. Ba chiar unii dintre noi am păstrat “bomboanele de brad” pe post de globuri. Cert e că dacă nici nu ne-am gândit dacă vrem sau nu ceva nou, că ne-am obișnuit cu ale noastre podoabe de împodobit. Ei bine, cum ar fi să avem fix globul care ne place? Să aibă culoarea și modelul pe care și-l dorește fiecare membru, de la mic la mare?

Globuri colorate de toate mărimile, suspendate în fața geamului. Un stand plin ochi de minunății decorate manual, chiar aici, la o aruncătură de băț, în Florești. Ca o adevărată familie a lui Moș Crăciun, Tibi și soția sa au început pregătirile pentru Târg cu un an înainte. Tibi poate sufla 50-60 de globuri pe zi, iar de pictat, cam 20. Fiecare strat de culoare trebuie lăsat la uscat separat, deci cu cât vedeți oameni de zăpadă sau pisici mai colorate, cu atât a durat mai mult crearea acelui glob. Găsiți și variantele „lacrimă” pentru cei care căutați un strop de amintiri din copilărie.

Dacă vă doriți un brad personalizat din cap până-n picioare și vreți să sprijiniți o afacere locală de familie, căsuța Globurilion e destinația voastră la Târgul de Crăciun. Puteți să-i întrebați și să le cereți: un nume, un animal preferat, o plantă care vă amintește de Crăciunul familionului vostru.